FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 


 
FAIL (the browser should render some flash content, not this).


 

 

Denumirea societatii
S.C AMPER S.R.L.
Sediul Social
Mun.Bucuresti, sector 3 str. Bumbacari nr 25
Nr. R.C. J40/2816/1991
CIF RO 334523
Capital social: 13700 RON
IBAN: RO04 RNCB 0074 0292 1969 0001
BCR - sector 3

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informaţiile despre AMPER S.R.L, prezentate în acest site, au ca scop informarea cu caracter general cu privire la companie şi serviciile oferite de către aceasta, pe piaţa din România. AMPER se angajează să vă ofere servicii de comunicaţii excelente, pe măsura exigenţelor dumneavoastră. Vă respectăm dreptul la intimitate, şi am compus acest document cu scopul de a vă informa cu privire la procedurile noastre referitoare la informaţiile cu caracter personal de pe întregul nostru site.
Fie că sunteţi deja client al nostru sau doar ne vizitaţi, vă asigurăm că nu colectăm nici un fel de informaţie cu caracter personal de la dumneavoastră, decât dacă dumneavoastră ne-o furnizaţi într-un mod explicit. De asemenea, vă asigurăm de faptul că nu vom furniza sau vinde informaţii cu caracter personal despre clienţii sau vizitatorii noştri către nici o terţă entitate.

Informaţiile pe care le colectam de la dumneavoastră

Informaţii cu caracter personal
Nu colectăm nici un fel de informaţie cu caracter personal de la vizitatorii site-ului, exceptând cazurile în care informaţiile respective sunt oferite cu caracter intenţionat şi explicit de către vizitator. Avem trei metode prin care vizitatorii site-ului nostru ne pot trimite informaţii:

  • Comunicaţie prin e-mail
    Vă oferim, prin intermediul site-ului, oportunitatea de a ne contacta prin e-mail cu privire la întrebări, informaţii cu caracter comercial sau sesizări. De asemenea, există şi posibilitatea de a fi contactat de către un reprezentant al firmei noastre pentru a vă oferii informaţii suplimentare cu privire la serviciile pe care le oferim.
  • Trimiterea de sugestii sau reclamaţii
    Suntem hotărâţi să oferim servicii de comunicatii complete care să vă satisfacă în întregime exigenţele. De aceea site-ul nostru conţine şi formulare prin care ne puteţi comunica observaţiile, sugestiile sau eventualele dumneavoastră reclamaţii.
  • Inregistrarea în baza de date
    Având în vedere că reteaua noastră de acces este intr-o continuă dezvoltare, vă oferim posibilitatea de a introduce informaţiile dumneavoastră de contact în baza noastră de date, urmând ca noi să vă contactăm imediat ce dezvoltăm facilitaţi de comunicaţii în zona care vă interesează.


Plangeri cu privire la încălcarea dreptului de autor
AMPER respectă drepturile de autor şi proprietatea intelectuală. Dacă aveti impresia că munca dumneavoastră a fost copiată într-un fel care poate constitui încălcarea drepturilor de autor, vă rugăm sa ne contactaţi de îndată, folosind formularul de contact.

Descrierea serviciului
Descrierile serviciilor noastre de comunicaţii sunt descrieri comerciale, având ca scop exclusiv furnizarea de informaţii cu privire la calităţile şi felul în care noi implementăm aceste servicii de comunicaţii. Având în vedere faptul că tehnologiile de comunicaţii sunt într-o permanentă dezvoltare, descrierile comerciale publicate în acest site pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă, iar AMPER nu poate garanta întotdeauna corectitudinea acestora.

 

Politica de confidentialitate Copyright © 1991-2010 S.C AMPER S.R.L