FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 


 
FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

 

 

 

 

  


WEB HOSTING

Indiferent daca doresti un site personal, blog, forum sau site de prezentare pentru compania ta, ai nevoie de un serviciu specializat de hosting care sa-ti asigure acces rapid, stabil si mai ales securitatea datelor. Acum cu ajutorul ED TELECOM Romania, totul se afla la un clic distanta.

Administrarea conturilor de gazduire se realizeaza On-line, prin intermediul panoului de control. Acesta are o interfata intuitiva, fiind usor de utilizat, chiar si de catre utilizatorii fara experienta.

...mai multe detalii panou control

 

SOLUTII COMPLETE WEB HOSTING:

- E-mail Back-up.

- E-mail Relay.

- Shared Web Hosting.

- Reseller Web Hosting.

- Servere dedicate / virtuale.

Serviciile oferite beneficiaza de set-up gratuit, up-time garantat de 99,5 % pe an, suport PHP/Perl/CGI, baze de date MySQL nelimitate, trafic lunar necontorizat, legatura garantata la internet, suport tehnic rapid, servere profesionale cu surse redundante de tensiune precum si UPS+Grup electrogen ( generator de tensiune pe baza de combustibil lichid),

 

COLOCARE SERVERE

Colocarea inseamna gazduirea propriilor tale servere in centrul de date al ED TELECOM Romania. Colocarea reprezinta solutia optima pentru gazduirea propriilor site-uri si aplicatii cand acestea sunt mari consumatoare de resurse sau atunci cand doresti sa oferi la randul tau servicii web, de cea mai buna calitate.

 

Politica de confidentialitate Copyright © 1991-2010 S.C AMPER S.R.L